Zašto mi – što ima za vas?

Zašto da nam poklonite povjerenje?

Imate projekt koji želite da uspije? Da postane ostvarenje vaših snova?

Možda poslujete ali ste zapali u neku rutinu i treba vam neka nova ideja?

Rijetki od nas vladaju svim potrebnim znanjem za pokretanje i uspješno vođenje poslovanja. Nama ostalima treba pomoć kako bi izvukli maksimum iz našeg projekta.

Biti vrhunski kuhar ne znaci da znate voditi restoran, tako i biti vrhunski trener, uspješan voditelj hotela ne znaci da imate potrebno znanje oko vođenja jednog fitness centra ili fitness/wellness programa. Uostalom, zašto i bi…zato postoje ljudi koji Vam mogu pomoći. To je razlog pokretanja ove stranice i ovog projekta.

Iza ove stranice i projekta stoji gospodin Vanja Rađenović Fijan, fitnes biznis konzultant.

I iza svakog projekta, savjeta, ponude, projekta, kalkulacije stoji imenom i prezimenom. Kako bi bili sigurni da smo Vam pružili maksimum i da budete sigurni da dajemo sve od sebe kako bi poboljšali Vaš projekt.

U svijetu fitnessa je od 1993 godine, svoj je hobi zajedno sa ženom pretvorio u posao 2002 godine. Od tad se tim poslom bavi cijela obitelj.

Od 2007 godine bavi se i prodajom fitness opreme.

2015 godina je bila godina preokreta, godina kad mu se sve srušilo, sve što su žena i on gradili te se vratio na početak…ponovo je počeo učiti…hvala Goran Blagus

Nakon dvije godine bio je ponovo spreman za posao te započinje i sa savjetovanjem svojih klijenata. https://www.vecernji.hr/lifestyle/prva-hrvatska-fitness-fransiza-iluzija-o-vjezbanju-ili-pokretanje-zdravih-navika-1244497

Prvi je pokrenuo trend fitness konzaltinga u Hrvatskoj, znanje je sticao od domaćih i međunarodnih stručnjaka kako za fitness biznis, tako i iz ostalih područja poslovanja koja su izuzetno bitna, kao što je marketing, financije, prodaja i tehničko znanje.

https://www.proteka.hr/blog/kako-pokrenuti-uspjesan-fitness-biznis-710

Zašto mi – što ima za vas?

Brojke iza njega; 1 knjiga ( kako pokrenuti uspješan fitness biznis ), 6 puta govornik na fitness kongresima u regiji, 8 vlastitih klubova u četiri grada, dvije države. 63 opremljena objekta u 12 godina. 1125 prodanih mašina.