Hotelski fitness-trend ili standard. Ta tema trenutno izaziva polemiku…da li je to samo trošak ili može donijeti i dobit?

Uređujete hotel za novu sezonu, uložili ste puno truda da Vaš hotel izgleda kao da je sa stranica nekog kataloga. Vodili ste računa o svim malim detaljima. Razmišljate “hotelski fitness-trend ili standard”…danas standard. Kad je ponuda fitness sadržaja došla na red odlučili ste improvizirati i staviti par rekvizita iz trgovačkog centra u neku podrumsku prostoriju. Danas u doba velikih platformi koje koriste turisti lako se skupljaju dobri bodovi ali i negativne recenzije. Često gosti pišu o smiješnom fitness sadržaju i na taj način dobijete negativne recenzije. Nekada je bilo dovoljno da u improvizirate, danas ne. Danas gost zna što želi i to će dobiti ili kod Vas ili kod konkurencije.

O toj temi više čitajte u blogu, ali ovdje možete vidjeti opremu koju preporučujemo hotelskim kućama i privatnim iznajmljivaćima.

55% gostiju bira objekt sa fitness dvoranom.

46% gostiju planira vježbati prilikom boravka u hotelu ukoliko hotel ima fitness

87% globalnih putnika vode računa o ekologiji

20% bolje ocjene za objekte koji vode računa o ekologiji

hotelska oprema,ECO POWER cardio oprema koja proizvodi struju

ECO POWR linija cardio opreme objedinjuje inovativnu tehnologiju i dizajn. Ona pohranjuje proizvedenu energiju te pretvara ljudsko vježbanje u električnu energiju koju trošite unutar objekta.

Putovanja i turizam je jedna od najbrže rastućih grana svjetske industrije, s rastom ponude dolazi potreba kako bit drugačiji….zato nudimo eco fitness…fitness oprema koja ima sposobnost pretvaranja vježbanja u električnu energiju koju trošite unutar objekta

Drugo pitanje je uvijek…sport ili dizajn?

Dizajn? …možda ovako nešto?

hotelska oprema,fitness oprema za kuću i hotele
STIL FIT
hotelska oprema, fitness u hotelu grand park rovinj
Opremili smo predivan hotel u Rovinju SportsArt opremom

SPORT

HOTELSKA OPREMA; dijelimo je u dvije kategorije

1) indoor ili oprema u unutrašnjem prostoru; cardio, mašine za snagu i dodaci

a) za manje hotele ( do 20-tak soba ) biramo light comercial opremu ili opremu koja je predviđena za komercijalnu upotrebu ali manjeg intenziteta

b) veći hoteli iznad 30 soba bi trebali uzeti komercijalnu opremu zbog povećanog obima korištenja iste.

2) outdoor oprema ili oprema koja može biti izložena vanjskim utjecajima; mašine za snagu i vanjske konstrukcije

Razmišljate u koju opremu odabrati? Javite nam se za besplatnu procjenu investicije, izradu koncepta ili odabira opreme.