Fitness biznis konzultant

Što za Vas može učiniti Fitness Biznis konzultant? 

Otvarali novi centar, pokretali novi posao, trebate malu pomoć oko marketinga ili neku novu ideju… fitness biznis konzultant može biti vrlo koristan alat kako da Vaš posao dosegne pun potencijal. 

FBK ( fitness biznis konzultant ) je profesionalac s velikim iskustvom u biznisu i fitness industriji i kao vlasnik i kao trener ali i kao vježbač. Uvijek možete potražiti pomoć raznih poslovnih savjetnika, marketing stručnjaka i slično ali ako nemaju određenu dozu iskustva i strasti prema industriji kojoj pomažu neće dati svoj maksimum, kao osoba koja dolazi iz tog sporta….volim reći klijentima da dolazim iz “istih rovova kao i oni” 

Što možete očekivati od iskusnog FBK; 

Pomoć oko pokretanja vlastitog fitness biznisa: fitness Daje Vam svu podršku oko pokretanja fitness biznisa bez da kupujete franšizu ili da činite tipične početničke greške. 

Pomoć oko odabira opreme; ima iskustva kako odabrati opremu, kako se koja oprema ponaša u poslovanju, kakve je kvalitete i sl. 

Štedi novac; Zbog iskustva u poslu konzultant Vam može uštedjeti dosta novca, izbjegavajući početničke greške, te zahvaljujući informacijama koje ima iz iskustva i poznanstva unutar industrije. 

Educira: Inače ulog konzultanta je da daje savjete, međutim edukacija je drugi važan moment kojim Vam on može pomoći. Edukacija se odnosi kako na djelatnike tako i na voditelje fitness-a. Edukacija može biti iz područja radnih procesa, prodaje, marketinga, odnosa s klijentima, prodajnih prigovora…ili edukacija prije pokretanja poslovanja, do edukacije u samom poslovanju. 

Pomoć oko rješavanja problema u poslovanju: Već imate svoj fitness centar i trebate pomoć oko vođenja istog ili jednostavno želite posao dići na viši nivo. FBK ima znanje i iskustvo da analizira Vaše poslovanje I pomogne Vam da napravite potrebne promjene kako bi posao bi efikasniji i profitabilniji. 

Pomoć oko prodaje posla: postoji hrpa razloga zašto netko želi izaći iz posla i prodaje centar. FBK poznaje dosta ljudi i lakše će naći kupca, također može pomoći da realno procijenite svoj posao. 

Naša je zadaća pomoći Vam da skratite put do uspjeha, maksimizirate profit i postanete uspješan centar. 

Zatraži besplatnu procjenu mogućnosti
Pozdrav! Kako Vam možemo pomoći?