Hotelski fitness programi

- modeli za još dužu sezonu

UNAJMI FITNESS TRENERA

Hoteli izabiru ovaj model jer je fitness trener visoke stručnosti značajno isplativiji po budžet hotela (i do 130%), više doprinosi boljem doživljaju gostiju i zna stvoriti dodatnu vrijednost za poslovanje hotela.
Vrhunski fitness trener s jasno definiranim programima vježbanja je uvijek bolji od sezonskog zaposlenika.

SAZNAJ VIŠE

IZRADA FITNESS PROGRAMA

Idealno za hotele koji žele pratiti svjetseke trendove vježbanja za goste iz razvijenijih zemalja i izbjeći rizik od negativne recenzije. Ovaj program pomaže u iskorištavanju postojećih resursa i potencijala na optimalan način.
Ovako hoteli postižu prednost nad konkurencijom zbog usklađenost s najnovijim znanjima iz rehabilitacijskih programa i programa fizičke pripreme.

SAZNAJ VIŠE

FITNESS OPREMA KOJA PRIVLAČI

Privlačenje gostiju bolje kategorije snažno ovisi o kvaliteti usluge i sadržaju hotelske ponude. Fitness program može biti ključan u stvaranju percepcije zadovoljstva gostiju. Samo jedna nekvalitetna sprava koja izgleda u očima gosta nedostatna ii “jeftina”, može pokvariti ili čak uništiti moć dobre preporuke.
Najbolje rangirani hoteli čiji su kapaciteti visoke popunjenosti paze da im fitness oprema ne uništi dobre recenzije.

SAZNAJ VIŠE

KAKO FITNESS MOŽE PRODUŽITI SEZONU ZA 2-6 MJESECI

Ovaj program uključuje potpunu rekonstrukciju i optimizaciju hotelskog fitness programa kao poluge za produženje sezone i povećanje popunjenosti kapaciteta.
Namijenjen je hotelima s ozbiljnim aspiracijama za kvantni skok u ostvarivanju zarade na način kao to rade najuspješniji hoteli svijeta.

SAZNAJ VIŠE