Ovisno o vašem cilju ovisiti će i odabir opreme.

Fitness oprema- grupirali smo opremu prema njezinoj namjeni i kvaliteti. Iz ponude opreme je vidljivo kako je ima jako puno. KAKO ODABRATI OPREMU koja će služiti Vašoj viziji i ne potrošiti previše novaca? U tu namjenu smo pripremili za Vas besplatnu procjenu potrebne opreme za Vaše poslovanje te nakon procjene ćete dobiti precizan popis optimalno podešene opreme. Samo slijedite LINK, odgovorite na pitanja i analiza stiže unutar 24 sata na Vašu mail adresu sa popisom opreme i objašnjenjem.

KUĆNA OPREMA

Želite vježbati u svom domu daleko od gužvi u fitness centrima? Danas sve popularnij segment opreme i načina vježbanja. Nešto jednostavnije izvedbe, materijal

kućna fitness oprema

OPREMA ZA KLUBOVE

Fitness centri danas nemaju luksuz dozvoliti si da koriste opremu koja nije namjenjena baš toj svrsi. Nekada se moglo improvizirati ali danas vježbaći znaju što žele i kakvu opremu trebate imati.

gym 80 hrvatska

HOTELSKA OPREMA

Hotelski fitness nekada trend danas standard. Gosti naviknuti na vježbanje u fitness centrima traže i očekuju istu razinu opreme i u hotelima u kojima odsjedaju.

hotelski fitness

MEDICINSKA OPREMA

Uz današnji ritam dnevnih obaveza česte su ozljede i kronična stanja. Ista ta stanja traže drugačiju opremu. Ovakvu opremu kupuju rehabilitacijske poliklinike ili fizioterapeuti da im pomogne u radu.

medicinska fitness oprema

FUNKCIONALNI TRENING

Fitness oprema namjenjena vježbanju sa slobodnim utezima. Sve popularniji vid vježbanja danas. U ovu grupu spadaju, kavezi, rigovi, konstrukcije poput IRON QUB-a gym 80, ili nekih instalacija koje se proizvode po narudžbi klijenta. Složiti ćete se da danas nema treninga bez slobodnih utega, šipke ili istezanja…stoga ovakva rješenja nude optimalnu opremu za cijeli trening.

fitness oprema

DODACI

Fitness oprema bez koje nema treninga. Oni sitni dodaci poput bučica, girji, rekvizita za grupne programe. U ponudi je oprema više brandova različite namjene, kvalitete i izgleda. U ponudi je i oprema za koju možda niste ni znali da postoji, a može biti vrlo korisna stoga nemojte zaobići ovaj dio ponude.

fitness oprema