OTVORI FITNESS – kako pokrenuti biznis

 

Najopasnija stvar u poslovanju je kad nisi svjestan da nešto propuštaš učiniti ili činiš krivo.Naša je zadaća pomoći Vam da skratite put do uspjeha, maksimizirate profit i postanete uspješan centar. Postanite sami svoj šef i razvijte svoj posao.

Otvori fitness – kako pokrenuti biznis…čini se dobra ideja.


PORAST KORISNIKA FITNESS CENTAR-a

U zadnjih 20 godina broj vježbača se udvostručio, i trenutno smo najbrojnija rekreativna aktivnost na svijetu, trendovi ne pokazuju da će se usporiti rast korisnika.
Ekonomski je dokazano da smo otporni na krizu, da imamo rast na svjetskoj razini od 8% godišnje od 1990. godine.


KAKO VAM MOŽEMO POMOĆI DA BUDETE USPJEŠNIJI?

FINANCIJSKA ASISTENCIJA: u suradnji s financijskim savjetnikom možemo pomoći oko dobivanja kredita ili leasinga za pokretanje posla, unaprijeđivanja ili za kupnju nove opreme.

ODABIR NEKRETNINE: ZAKUP ILI GRADNJA: Kako da ne platite previse? Kako odabrati prostor koji imas svu dokumentaciju? Zbog poznanstva s agentima za nekretnine možemo Vam pomoći oko traženja nekretnine, pregovaranja oko zakupa ili kupnje.

DIZAJN CENTRA: Vizualni dojam stvara sliku o vašem poslovanju unutar prve 3 sekunde. Zahvaljujući iskustvu i edukaciji možemo Vam pomoći oko dizajna i odabira majstora.

EDUKACIJA OSOBLJA: U našem poslu razliku između uspjeha i propasti često čine ljudi koji rade u njemu. Kako bi postali uspješni u svom poslu od prvog dana nudimo Vamo konzultacije i edukaciju u rasponu od radnih procedura, marketinga, otvaranja, zapošljavanja i odabira opreme.

OTVORENJE: Vaš prvi dodir sa zajednicom, prva prilika za zaradu.Pobrinuti ćemo se da imate sve dozvole koje su vam potrebne. Proširiti ćemo glas o otvaranju u lokalnoj zajednici.

EDUKACIJA U SVAKODNEVNOM POSLOVANJU: kako kaže poslovica učimo kroz ponavljanje, tako i mi kontinuirano radimo s Vašim osobljem kako bi svladalo prodajne procese, radne procedure, prodajne prigovore i ostale vještine.

OPREMA ZA VJEŽBANJE: u stanju smo ponuditi široki raspon najbolje opreme u svakom razredu kvalitete. Uz našu 3D projekciju prostora te savjetovanje oko odabira opreme.