Iskusni vlasnik fitnessa

Iskusni vlasnik fitnessa uspješniji je za 75% od početnika zbog ove tri stvari

Iskusni vlasnik fitnessa uvijek je uspješniji od početnika ne samo zbog godina u poslovanju i odrađenih bitaka, već zbog toga što je svjestan tri stvari koje hrane njegov uspjeh.

Na početku je i on mislio kako je dovoljno da ima znanje o vježbanju, adekvatan prostor za vježbanje te da dovede ljude u taj prostor. Međutim, kao i svaki početnik, ubrzo (ili nakon upornog odbijanja činjenica) je shvatio kako mu treba viša kategorija znanja i vođenja kako bi njegov fitness bio uspješan. 

Iskusni vlasnik fitnessa

Shvativši kako mu samo znjanje o vježbanju nije dovoljno za borbu s konkurentima, početnik je primoran ili napredovati ili zatvoriti vrata svog poslovanja.

Nije neophodno čekati probleme i stvarati iskustvo (koje je u većini slučaja bolno) kako bi došlo do uspjeha. Razvoj fitness poslovanja ima svoj uzrok, kao i sve ostale stvari koje su se razvile od uzročno-posljedičnih veza. Kretanje u pravom smjeru donosi dobru posljedicu, a kretanje u smjeru stvaranja iskustava, obično puno boli i odricanja.

Iskusni vlasnik fitnessa je napravio tri stvari koje čekaju i početnika:
Angažirao je osobnog savjetnika za razvoj fitness poslovanja.
Slijedio je upute svog savjetnika za razvoj fitness poslovanja.
Nakon testiranih početnih rezultata modificirao je svoje fitness poslovanje prema boljim strategijama prilagođenim za njegovu specifičnu situaciju.

I najuspješniji (čitaj najiskusniji) vlasnik fitnessa zna da ne zna sve o fitness industriji te da mu uvijek treba bolji uvid u stvaranje boljih rezultata i zarade. Mnogi uspješnji vlasnici fitnessa drže da oni i ne moraju znati sve o svim detaljima kako njihov uspješni fitness radi; dovoljno je da imaju uz sebe nekoga tko zna apsolutno sve o segmentima fitness poslovanja koje njegovo znanje ne pokriva.

Sati do isteka
0
Vanja je stvorio potpuni business setup za moj fitnes, savršeno!
kako ojacati imunitet
Ivana M
Vlasnica fitness centra “IVAM”