Otvori Fitness!

OTVORITE FITNESS!

Naša je zadaća pomoći Vam da skratite put do uspjeha, maksimizirate profit i postanete uspješan centar. Postanite sami svoj šef i razvijte svoj posao.


PORAST KORISNIKA FITNESS CENTAR-a

U zadnjih 20 godina broj vježbača se udvostručio, i trenutno smo najbrojnija rekreativna aktivnost na svijetu, trendovi ne pokazuju da će se usporiti rast korisnika.
Ekonomski je dokazano da smo otporni na krizu, da imamo rast na svjetskoj razini od 8% godišnje od 1990. godine.


KAKO VAM MOŽEMO POMOĆI DA BUDETE USPJEŠNI?

FINANCIJSKA ASISTENCIJA: u suradnji s financijskim savjetnikom možemo pomoći oko dobivanja kredita ili leasinga.

ODABIR NEKRETNINE: ZAKUP ILI GRADNJA: zbog poznanstva s agentima za nekretnine možemo Vam pomoći oko traženja nekretnine, pregovaranja oko zakupa ili kupnje.

DIZAJN CENTRA: zahvaljujući iskustvu i edukaciji možemo Vam pomoći oko dizajna, uređenja i odabira majstora.

EDUKACIJA OSOBLJA: kako bi postali uspješni u svom poslu od prvog dana nudimo Vamo konzultacije i edukaciju u rasponu od radnih procedura, marketinga, otvaranja, zapošljavanja i odabira opreme.

OTVORENJE: proširiti ćemo glas o otvaranju u lokalnoj zajednici.

EDUKACIJA U SVAKODNEVNOM POSLOVANJU: kako kaže poslovica učimo kroz ponavljanje, tako i mi kontinuirano radimo s Vašim osobljem kako bi svladalo prodajne procese, radne procedure, prodajne prigovore i ostale vještine.

OPREMA ZA VJEŽBANJE: u stanju smo ponuditi široki raspon najbolje opreme u svakom razredu kvalitete uz našu 3D projekciju prostora te savjetovanje oko odabira opreme.

Zatraži besplatnu procjenu mogućnosti
Pozdrav! Kako Vam možemo pomoći?