Fitness oprema - kako izabrati

Ovisno o vašem cilju ovisiti će i odabir opreme.

Fitness oprema- grupirali smo opremu prema njezinoj namjeni i kvaliteti. Iz ponude opreme je vidljivo kako je ima jako puno. KAKO ODABRATI OPREMU koja će služiti Vašoj viziji i ne potrošiti previše novaca? U tu namjenu smo pripremili za Vas besplatnu procjenu potrebne opreme za Vaše poslovanje te nakon procjene ćete dobiti precizan popis optimalno podešene opreme. Samo slijedite LINK, odgovorite na pitanja i analiza stiže unutar 24 sata na Vašu mail adresu sa popisom opreme i objašnjenjem.

KUĆNA OPREMA

Želite li vježbati u svom domu daleko od gužvi u fitness centrima? Danas sve popularnij segment opreme i načina vježbanja. Nešto jednostavnije izvedbe, materijal.
Vrhunski fitness trener s jasno definiranim programima vježbanja je uvijek bolji od sezonskog zaposlenika.

SAZNAJ VIŠE

OPREMA ZA KLUBOVE

Fitness centri danas nemaju luksuz dozvoliti si da koriste opremu koja nije namjenjena baš toj svrsi. Nekada se moglo improvizirati ali danas vježbaći znaju što žele i kakvu opremu trebate imati.
Ovako hoteli postižu prednost nad konkurencijom zbog usklađenost s najnovijim znanjima iz rehabilitacijskih programa i programa fizičke pripreme.

SAZNAJ VIŠE

HOTELSKA OPREMA

Hotelski fitness nekada trend danas standard. Gosti naviknuti na vježbanje u fitness centrima traže i očekuju istu razinu opreme i u hotelima u kojima odsjedaju.
Najbolje rangirani hoteli čiji su kapaciteti visoke popunjenosti paze da im fitness oprema ne uništi dobre recenzije.

SAZNAJ VIŠE

MEDICINSKA OPREMA

Uz današnji ritam dnevnih obaveza česte su ozljede i kronična stanja. Ista ta stanja traže drugačiju opremu. Ovakvu opremu kupuju rehabilitacijske poliklinike ili fizioterapeuti da im pomogne u radu..
Namijenjen je hotelima s ozbiljnim aspiracijama za kvantni skok u ostvarivanju zarade na način kao to rade najuspješniji hoteli svijeta.

SAZNAJ VIŠE

FUNKCIONALNI TRENING

Fitness oprema namjenjena vježbanju sa slobodnim utezima. Sve popularniji vid vježbanja danas. U ovu grupu spadaju, kavezi, rigovi, konstrukcije poput IRON QUB-a gym 80, ili nekih instalacija koje se proizvode po narudžbi klijenta. Složiti ćete se da danas nema treninga bez slobodnih utega, šipke ili istezanja…stoga ovakva rješenja nude optimalnu opremu za cijeli trening.
Namijenjen je hotelima s ozbiljnim aspiracijama za kvantni skok u ostvarivanju zarade na način kao to rade najuspješniji hoteli svijeta.

SAZNAJ VIŠE

Fitness oprema - kako izabrati